Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стига бе, 3 пъти подред си сменяма перата и нямам грам проблем!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз смених моите,40 лв комплекта Бош аеро-нещо си
      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
        Аз смених моите,40 лв комплекта Бош аеро-нещо си
        Правилен избор си направил.AeroTwin ми вършат страхотна работа всеки ден,а тук не помня отдавна ден без да е валяло.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Аз смених моите,40 лв комплекта Бош аеро-нещо си
          Ти кога ще се похвалиш ква убава кола си купи
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Ти кога ще се похвалиш ква убава кола си купи
            Ще,ще колата е просто перфектна аз ти казах!Благодаря за глезения автомобил,на когото станах собственик!Вече съм и насукал на1000 км и просто нямам от какво да се оплача,само малко скърца нещо около коланите но предстои да се търси тва!
            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ще,ще колата е просто перфектна аз ти казах!Благодаря за глезения автомобил,на когото станах собственик!Вече съм и насукал на1000 км и просто нямам от какво да се оплача,само малко скърца нещо около коланите но предстои да се търси тва!
              Hhahahhaha тва го търсих с години,и се отказах,ако имаш нерви давай,може да помогнеш на всички собственици на 159.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Hhahahhaha тва го търсих с години,и се отказах...
                Хем офтопик, хем в десетката по темата (за който чете руски):

В Болгарии чуваки купили новую Газель для перевозки помидоров. Пока гнали и дальше в течение месяца эксплуатации в салоне сзади раздавался некий металлический стук, причину которого найти не удавалось - и выкидывали все из салона, в т.ч. запаску, домкраты и т.д., и откручивали сидушки, ХЗ, где стучит. В итоге поступили грамотно - один качает машину, второй стетоскопом прослушивает кузов.
                Обнаружили, что стучит внутри вертикального короба жесткости, который изнутри салона приварен к листу обшивки. Не поленились, вырезали болгаркой дырку. Внутри короба на толстой леске висит гайка М24 и записка по русски "МОЛОДЕЦ, НАШЕЛ!"

Така че вадете стетоскопа

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• аз си купих чистачки Шампион и съм много доволен. Бош аеро туин изкараха два сезона и са аут. бяха под 30 кинта.

Нещо започна се ебава левия ксенон, а ми е уж новичък макя му - на под 2 години, на 26 август 2013 съм го слагал.
                  Last edited by bouncer; d.m.y г., 12:52.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Интересува ме цената за съединител к-т с маховика за 159 2.4....Q4....210 к.с.
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Маховик 1300лв, съединител 400лв, лагерпомпа 200-300лв зависи от марката ~=2000лв ако се намери някъде да плзваш отстъпка, цената щее поне 20% надолу , което на 2к лв са си 400кинта
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Интересува ме цената за съединител к-т с маховика за 159 2.4....Q4....210 к.с.
                        Моята е 200 коня....предполагам е същия комплект....1830 лв. с ДДС( маховик, съединител, помпа), марка LUK....200 лв. смяната, и още некви жълтици за масло, май бяха.
                        Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

• при мене за 1.9 комплекта е 2200 на сакс,а с отстъпката ми идва на 1200
                          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                            при мене за 1.9 комплекта е 2200 на сакс,а с отстъпката ми идва на 1200
                            ехеее, баси отстъпката :Д

моя беше с отстъпката 1850 на LUK (Маховик, лагерпомпа, съединител)

чистачките ги смених перата, мнооого пипкава работа, заклевам се! обаче сега е чук всичко
                            Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Момчета ползувайте Интернета, сега е модерно
                              http://www.ebay.co.uk/itm/2715459138...%3AMEBIDX%3AIT
                              http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Al...45913815&rt=nc
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:12.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Здравейте, интересуват ме размерите на болтовете с които се захваща кората под двигателя/предницата за да купя - днеска ми дойде кората
                                2,2 jts

Comment

Working...
                                X